Златна медаља за ЕТШ „Књаз Милош“

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Економско-трговачка школа „Књаз Милош“ награђена је дипломом и златном медаљом Новосадског сајма на 15. међународном сајму образовања „Путокази“. Награда је уручена директору школе, Наташи Глишовић која је присуствовала додели признања поводом оцењивања квалитета образовно-васпитних установа у среду, 4. марта 2020. године.
Оцењивање је обавила Комисија коју су чинила међународна и домаћа стручна лица у области образовања. Поменуто вредновање одржано је по четврти пут у дугој и богатој историји Новосадског сајма.
Категорије по којима су се у склопу 15. међународног сајма образовања “Путокази” оцењиване образовно-васпитне установе и организације су: 1. Предшколско образовање и васпитање; 2. Основно образовање и васпитање; 3. Опште и уметничко средње образовање и васпитање; 4. Средње стручно образовање и васпитање; 5. Високошколско образовање.
Економско-трговачка школа „Књаз Милош“ је награђена у конкуренцији средњих стручних школа на основу есеја који је написала директор школе и у коме су приказана постигнућа у областима квалитета: Организација рада школе, управљање људским и материјалним ресурсима, Етос, Подршка ученицима и Програмирање, планирање и извештавање, како и на основу препорука стручних лица из области образовања.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email