31
јан
2019

Ученица ЕТШ „ Књаз Милош“ на Националном такмичењу

Ученица ЕТШ  „ Књаз Милош“ на Националном такмичењу

Национално такмичење средњошколаца у предузетничким вештинама одржано је 21-22. јануара 2019. године. Национално такмичење Пословни изазов је дводневни догађај у коме представници академског и бизнис сектора представљају пред тимове ученика ,, изазов“ задатак који представља неки од њихових реалних проблема. Ученица четвртог разреда ЕТШ ,, Књаз Милош“  Александра Весковић је освојила друго место са својим тимом на овом такмичењу. Александра и њен тим ће се такмичити у априлу на Пословном изазову западног Балкана са средњошколцима Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе. Ментор ученици је њена наставница Весна Мандић. На овом такмичењу учествовала је и ученица Тијана Милојевић, која је такође ученица четвртог разреда ЕТШ,, Књаз Милош“.Њен ментор је наставница Јасмина Вукашиновић.Ученица је успешно учествовала у раду свиг тима али се нису пласирали за даље такмичење.

    Весна Мандић

 

 

Доминација ученика ЕТШ „Књаз Милош“ у предузетништву

Регионално такмичење средњошколаца у предузетничким вештинама одржано је 21. новембра 2018. године. Ово такмичење „Пословни изазов“ је догађај у коме представници академског и бизнис сектора постављају пред тимове ученика „изазов“ – задатак који представља неки од њихових реалних пословних проблема.

Ученица Економско-трговачке школе „Књаз Милош“ Александра Весковић освојила је I место са својим тимом, а Тијана Милојевић, такође ученица Економско-трговачке школе „Књаз Милош“ освојила је II место са својим тимом.

Весна Мандић